VERKENNEND INTAKE GESPREK

Samen onderzoeken wat jou op dit moment dient en waar ik jou kan bijstaan. Een ontmoeting die typisch plaatsvind bij mij of op een locatie die voor jou vertrouwd is. Ook is het mogelijk om elkaar via een videoverbinding te spreken. Wat zijn prominente stukken die jou bezig houden en waar sta je in jouw ontwikkeling? Na dit gesprek krijg je een advies. Het is een vrij brede verkenning waarin we besluiten samen een vervolg aan te gaan of dat ik iemand anders in mijn netwerk ken die jou beter van dienst kan zijn.

Je ontvangt:

 • Een intake formulier die kan invullen ter voorbereiding op het gesprek
 • Persoonlijke aandacht in een verkennend gesprek van ongeveer een uur, anderhalf uur
 • Een duidelijk advies over concrete stappen die kan nemen, mondeling en in een bondige email

Investering: Gratis

HYPNOSE REGRESSIE – DRIE PACK

Hypnose, jezelf op suggestie van mij als therapeut in een staat van diepe rust brengen waarbij je veel dichter bij je onderbewuste bent. In deze staat ben kan je makkelijker herinneren en ervaren hoe jouw wereld werkelijk in elkaar steekt.

Door middel van regressie technieken gaan we met een thema aan de gang. Thema’s als een bepaalde angst, verslaving of ander gedrag dat jouw success en geluk in de weg staan. Deze stukken zijn op een hele directe maar toch elegante manier te doorgronden en te ontwortelen.

In het drie pack werken we in drie sessies aan een specifiek thema. Het zijn drie sessies zodat jij de goede voorbereiding, verdieping en nazorg ontvangt.

Je ontvangt:

 • Verkennend gesprek waarin we je thema goed verkennen in de context van regressie therapie
 • Drie hypnose sessies
 • Ondersteuning via chat en telefoon, rond de afspraken zelf.

Investering: € 230,00  (3 x losse sessie = 255 euro)
Exclusief btw (€ 275 inclusief 21% btw)

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Het ‘Lichter leven’ programma is ontwikkeld door Robert Bridgeman Het helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Het is volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Nadat je dit programma hebt gevolgd kun je jezelf verder ontwikkelen, maar raak je nooit meer ‘de weg kwijt’ in het leven. Individueel is dit een maatwerkprogramma, met alle ruimte en tijd voor jouw persoonlijke situatie.

Je ontvangt:

 • Om de twee weken een sessie van 2 uur, 10 in totaal
 • Na elke bijeenkomst een mail met daarin volop inspiratie en materiaal om mee aan de slag te gaan
 • Een prachtig werkboek
 • Het boek “Start vandaag met Lichter Leven” van Robert Bridgeman
 • Een journalboekje

Investering: €1499,00
Exclusief btw (€ 1813,79 inclusief 21% btw)

LOSSE SESSIE

Na de intake is er zicht op welke onderwerpen aandacht verdienen. Dit kan het oplossen van een angst zijn (watervrees, vrees voor een dier, verkoop angst, etc) of dat die ex-partner maar door je hoofd blijft spoken. Een rijke hoeveelheid mogelijkheden en technieken staat tot onze beschikking om toe te passen. Moderne en hele oude technieken zoals: EFT, Hypnose, Innerlijk kind werk, interventies gericht op jouw levensenergie of het aanspreken van jouw spirituele intelligentie. Het doorgronden en ontwortelen van trauma, conditionering of wat jouw succes en geluk maar in de weg staat.

Investering: 85 euro (gemiddeld 60 tot 90 minuten)
Exclusief btw (€ 102,85 inclusief 21% btw)

 

Deze sessies worden niet vergoed door een zorgverzekering, het is een persoonlijke investering in jouw levensproces. Er zijn wel mogelijkheden om in delen te betalen of om financiële hulp te krijgen voor deze investering, mocht jouw inkomenssituatie deelname niet toelaten. 

Daarnaast is het heel goed mogelijk dat we op elkaars pad komen omdat we iets kunnen betekenen voor elkaar, misschien kan jij professioneel wel iets dat ik heel goed kan gebruiken en andersom. Daar kunnen we het altijd over hebben; Licht Leven!