Hey! je kan ieder dag kiezen om ergens last van te hebben en ook iedere dag keizen om er wat aan te doen! Bijvoorbeeld door bij mij hypnose sessies te boeken. Hiermee ontwortel je thema’s die zorgen voor angst, stress, verslavingen en ander gedrag dat die jou in je ongeluk houden.

Hiervoor heb ik hypnose leren toepassen bij de Bridgeman Transformatie Coachopleiding en heb ik nu een geweldige verdieping kunnen bereiken in de Regressie & Reïncarnatie Opleiding

Ik kijk terug op een geweldige mooie trainingsdagen met Robert Bridgeman en Edwin Selij. Wat een fijne leraren en wat hebben ze beide een ongelofelijke schat aan kennis en ervaring om over te dragen. Ik ben dankbaar en gelukkig dat ik zoveel van ze heb kunnen leren.

Het was indrukwekkend om met mijn medecursisten te verdiepen in de Regressie & Reïncarnatie Opleiding. Intussen heb ik behoorlijk wat hypnoses geleid en ondergaan met fantastische resultaten!

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *