Het lichter leven programma, het is bij mij en andere coaches te volgen in groepen en in individuele trajecten. Om je te helpen het pad naar jezelf te bewandelen heeft Robert Bridgeman het Lichter Leven programma ontwikkeld. Nadat je dit programma hebt gevolgd vind je jouw eigen ‘weg’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen.

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Nadat je dit programma hebt gevolgd raak je nooit meer ‘de weg kwijt’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen. 

De weg is vrij om te bewegen maar waar beweeg je heen? Voor veel deelnemers is het de eerste stap in bewuste zelfontwikkeling en is er de sensatie: ‘Ik ben er klaar voor’. Wat is een mooie volgende stap?

In het Lichter Leven programma leer je dat jouw bestaan is opgebouwd uit zes niveaus. Ieder van deze kan je verder ontwikkelen. Bij sommige ligt het voor de hand. Het fysieke lichaam, dat train je natuurlijk met een sporttrainer. Voor de andere lichamen heb ik hier een mooi lijstje.

Sommige van die opties zijn gratis, andere zijn juist weer duurder. Er is een risico op afhankelijkheid. De aandacht die je krijgt van andere mensen, de aandacht die je tijdens dit soort werk aan jezelf geeft… Het kan wederom een afhankelijkheid zijn; geluk van buiten naar binnen. ‘Als ik die training doe… Nou dan ben ik er.’ Lieve schat, je bent er al LANG!

Dus overweeg de lijst uit liefde voor jezelf en omdat je wil ontdekken. Neem lekker de tijd!

Verder met meditatie

Er zijn diverse leraren die meditatie trainingen geven. Bijvoorbeeld Menno Fennema van Ravitatie. Maar er zijn meer opties, je kan ook een zogenoemde Satsang opzoeken bij jou in de buurt (of verder weg bij Dingeman Boot). Bij Dingeman is dit het programma:

  • Enkele eenvoudige mindful yogaoefeningen (en komen tot lichaamsbewustzijn)
  • Zitmeditatie
  • Korte dhamma voordracht
  • Enkele eenvoudige mindful yogaoefeningen
  • Vragen en reacties
  • Zitmeditatie

Een andere optie is stadsverlichting. Het is fijn om je meditatie te kunnen doen in een groep.

Verder met transformatie – Belevingsdagen

Het je de smaak te pakken met transformeren? Mooi, ik ook! Er zijn veel opties en aanbieders van trainingen en belevingsdagen die ieder voor zich transformatie beloven. Welke passen nou bij jou? Hierbij een greep uit het aanbod waar ik zelf mee te maken heb gehad. Omdat ik lessen heb gevolgd of behandelingen heb ondergaan.

Altazar Rositer organiseert in samenwerking met Bridgeman belevingsdagen. Hoe de agenda in de gaten, zie hier. Woorden kunnen lastig dragen wat er precies in deze dag gebeurt. Door nadrukkelijk, hardop, jouw Spirituele Intelligentie aan te roepen kom je in een proces. Dit proces kan rond een thema zijn waar je al lang mee zit of iets anders. Ondersteund door muziek en door de groepsenergie ontstaat er uitbundige heling. Aanrader voor het ontwikkelen van de verbinding met jouw spiritueel en energie lichaam.

Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het bewustzijn van nu. Het is een ingrijpende behandelmethode die inmiddels een rijke groep therapeuten heeft. Het helpt enorm bij het opschonen van oude stukken en het loslaten van emotie de energie rond die thema’s. Het kan individueel of in groepen.

Yvonne Toeset is een belangrijke succesvolle leraar in Emotional Freedom Techniek in Nederland. Ze organiseert ‘Zo leer je zelf EFT’ workshops waarin je voor weinig geld weer eens lekker in de EFT kan duiken. Zie hier voor de agenda

Ademen met Djeena Joy! Quantum Light Breath, verbonden adem, Breathwork… Intensief ademen waardoor je in een proces schiet wat veel mensen als intens, goddelijk en transformatief ervaren. De ademhaling brengt je dicht bij jezelf en zorgt ervoor dat je (emotionele) blokkades kunt opheffen, je tot nieuwe inzichten komt en je je ontspannen en levendiger voelt. Na een ademsessie kun je heling ervaren, transformatie en ruimte in denken, voelen en doen. Bovendien draagt de techniek bij aan fysiek herstel, een sterker immuunsysteem en meer energie. Djeena is een vakvrouw die je heel kundig en zacht begeleid met haar partner. Zie hier voor de agenda.

 

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *